K: Ön gyári vagy kereskedelmi vállalat?
V: Gyárilag 2003 óta a különféle típusú töltőgépek, kupakológépek és címkézőgépek tervezésére, gyártására, összeszerelésére, telepítésére és hibakeresésére összpontosítunk.

K: Tudsz küldeni egy videót a géped működéséről?
V: Természetesen a gépünk összes videóját elkészítettük.

K: Tesztet végez a szállítás előtt?
V: Mindig teljesen teszteljük a gépet, és a szállítás előtt megbizonyosodunk arról, hogy zökkenőmentesen működik.

K: Mi a fizetési és kereskedelmi feltételek?
V: Elfogadunk T/T, Western Union, MoneyGram, Alibaba Trade Assurance kifizetéseket.
Kereskedelmi feltételek: EXW,FOB,CIF,CNF.

K: Mi a MOQ és a garancia?
V: Nincs MOQ, szívesen rendelünk, 12 hónapos garanciát ígérünk.

K: Milyen csomag a szállításhoz?
V: Használja az alapvető sztreccsfóliát az egész gép körül, és exportált fa tokkal csomagolva, az Ön igényei szerint is megfelelhet.

K: Ha a gép lejárt a jótállási éven, mit tehetünk, ha bármely alkatrész eltört?
V: A gép teljes élettartamú szolgáltatását kínáljuk, ha bármely alkatrész egy év után eltört, az ügyfelek megvásárolhatják az alkatrészeket a helyi piacon, vagy vásárolhatnak beszállítóktól, 24 órán belül pótalkatrészeket küldhetünk az ügyfeleknek. És minden gépalkatrészünk eredeti világhírű márkától származik, könnyen megtalálható a helyben.

K: Mi a garancia?
V: Egy év garanciát vállalunk a gépekre. A garancia évében a VKPAK minőségi probléma miatt az alkatrészek eltörtek, az alkatrészeket ingyenesen szállítják az ügyfeleknek, ha a csomag súlya meghaladja az 500 grammot, az ügyfélnek kell fizetnie a szállítási költséget. A könnyen elhasználódó alkatrészek nincsenek a csomagban. a garanciális feltételek, mint például az O-gyűrűk, szíjak, amelyeket a géphez egy éven keresztül szállítanak.