Minőségbiztosítás


1, A cégünk által szállított berendezés garanciája új, használaton kívüli, a legfrissebb kivitelezésű és megfelelő anyagból készült, minden szempontból megfelel a szerződésben rögzített minőségi előírásnak és teljesítménynek.

2, A berendezés által biztosított vállalati garancia a teljes rendszerben történő helyes útmutatást követően 3 nappal a telepítés és a hibakeresés után működik a termék műszaki teljesítménymutatóinak elérése érdekében.

3, Cégünk garanciát vállal a szerződésben rögzített minőségi garanciális időn belül, a tervezési folyamat során a berendezések szállítóinak gyártása, telepítése hibakeresés vagy anyaghibák, valamint az eladó felelőssége által okozott hibákért és károkért felelősek.

4, A teljes gép minőségi garanciális időszaka a gyártósorra az elfogadás után 12 hónapig. Ha a minőségi szavatossági időn belül az áru minősége vagy a specifikáció nem felel meg a szerződésben foglaltaknak, vagy bizonyítja, hogy az áru hibás (beleértve az esetleges hibákat, vagy nem megfelelő anyaghasználatot stb.), Vevő az áru jogi osztálya által kiállított ellenőrzési igazolás szerint a minőségi garanciális időszakon belül jogosult az eladói bánásmód előterjesztésére.

5, A cég a termék minőségére a szállított berendezések mechanikai tulajdonságaira és a termékfogyasztási index garanciájára.

Garancia


1, A berendezés átvétele után biztosítson 12 hónapos garanciát, az eladó által okozott alkatrészek és alkatrészek hibáira ingyenesen biztosított jótállási időt, valamint az időben történő és hatékony szolgáltatást.

2, A garancia lejárta után az egész életen át széles körben kedvező műszaki támogatást nyújt az értékesítés utáni szolgáltatás.
Értékesítés utáni szolgáltatás: cégünk vevőszolgálati részlegünk rendelkezik egy dedikált vevőszolgálati forródrót-telefonnal, munkatársaink felelősek a telefonfelhasználó felvételéért, biztosítsák a felhasználónak az első kérdésben, hogy lelkesedéssel és komolyan válaszoljon a berendezés után a berendezés átvételekor 12 hónapos garanciális szervizelési folyamatot biztosítunk, legalább egyszer a szakmai és műszaki személyzet által rutinellenőrzést végzünk, és a részletes vizsgálati jelentést biztosítjuk, a felhasználói referencia felhasználók számára egyértelmű karbantartási követelményeket terjesztünk elő, cégünk ígéri. : a felhasználói helyszín a lehető legrövidebb időn belül javításra küldve.