A monoblokkos töltő- és kupakológép egy olyan csomagológép, amely egyetlen egységben egyesíti a töltés és a kupak funkcióit. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy megtöltsék a tartályokat egy termékkel, majd lezárják a tartályt kupakkal vagy zárókupakkal egyetlen folyamatos folyamatban.

A monoblokkos töltő- és kupakológépek sokféle termék, köztük folyadékok, porok és szilárd termékek csomagolására használhatók. Általában nagy volumenű gyártási környezetekben használják őket, ahol fontos a sebesség és a hatékonyság.

Számos különböző típusú monoblokkos töltő- és kupakológép áll rendelkezésre, amelyek eltérőek lehetnek a kezelhető termék típusától, a megtölthető tartály típusától és a működésük sebességétől függően. Egyes monoblokkos töltő- és kupakológépeket többféle termék és tartály kezelésére terveztek, míg mások egy bizonyos típusú termékre vagy tartályra specializálódtak.

A monoblokkos töltő- és kupakológépeket széles körben használják számos iparágban, beleértve az élelmiszer- és italgyártást, a gyógyszergyártást és a vegyianyag-gyártást. Segíthetnek a csomagolási folyamat hatékonyságának és pontosságának javításában, valamint csökkenthetik a szennyeződés vagy a termékvesztés kockázatát.

Videó megtekintése

Arckrém töltő és kupakoló gép

Ez a gép olyan funkciókkal rendelkezik, mint az automatikus csavaros típusú palack adagolása, a palack észlelése (nincs palack, nincs töltés, nincs palack, nincs kupak adagolás), töltés, kupak adagolás és automatikus kupakolás.

 • Működik palack kicsavarásaként, töltésként, fóliazárásként, kupakcsavarozásként, címkézésként és gyűjtésként stb.
 • Négyfejes elektronikus mérleg, amely garantálja a nagy töltési pontosságot.
 • Moduláris vezérlőrendszer, könnyen karbantartható, alacsony költség.
 • A panel microsoft USB-n keresztül frissíthető.
 • Az online tisztítási funkció opcionális.
 • Töltési térfogat: 1-250 ml
 • Töltési sebesség: 40 palack/perc
 • Kitöltési pontosság: ≥99%
 • A késztermék kupakleadási sebessége: ≥ 99%
 • Főgép teljesítménye: 1KW 220V fokozatmentes váltás
Videó megtekintése

Parfüm kozmetikai töltő kupakoló gép

 • Automatikus alacsony vákuumú töltés, automatikus palack érzékelés (nincs palack nincs töltés), háromszori töltés, a szórófej kupakjának automatikus leeresztése, a parfümös palackok forgácsolókészletének keringése, széleskörű alkalmazkodóképesség, amely megfelel a különböző méretű és töltési követelményeknek konténerek térfogata.
 • Fel van szerelve légtisztítással palackokhoz, mennyiségi töltéshez, negatív nyomású töltéshez, szivattyúzáshoz, fedélhengerítéshez, köpeny felhelyezéshez, kupakoláshoz, selejtezéshez, címkézéshez és végtermék begyűjtéshez stb.
 • A formák körben mozognak, könnyen cserélhetők a palackok; Léptetőmotor a mennyiségi töltéshez, gyorsan állítható a töltési mennyiség; A negatív nyomású készülék ugyanazon folyadékszint feltöltésére szolgál; A szivattyú elhelyezésére és előhengerlésére szolgáló manipulátort alkalmazzák a szivattyú gördülési sebességének növelésére;
 • Az elasztikus gördülőfej megakadályozza a palack testének sérülését.
 • Töltési térfogat: 5-120 ml
 • Töltési sebesség: 30-50 μ/perc
 • Feltöltési pontosság: ≤±1%
 • A késztermékek kupakleengedésének és reteszelésének mértéke: ≥99%
 • Főgép teljesítménye: 1KW 220/380V frekvenciaszabályozás
Videó megtekintése

Körömlakk töltő és fedő gép

Ez az automatikus körömlakk-feltöltő gép sorozat magában foglalja az automatikus feltöltés, az ecsetfelszerelés és a kupakolás műveleteit. Palackpozícionáló rendszert alkalmaz a töltőrészhez, hogy megkönnyítse a töltőfúvóka bejutását a palackokba, ami néha meghiúsult a körömlakk-tartály méretének nagy eltérése miatt. A HIBAR palackos etetés pumpájával a felhasználók testreszabhatják a kívánt töltési mennyiséget, és véletlenszerűen helyezhetik el a tárolótartályokat. Ezenkívül ez az automatikus körömlakk-feltöltő gép leállítja a feltöltést vagy lezárást, ha hiányzik az üveg vagy az ecset.

Videó megtekintése

Szemcsepp töltő és kupakoló gép

 • Ez a szemcsepp automatikus töltő- és kupakológép-sorozata kis térfogatú folyadékok, például antibiotikumok, szemcseppek, stb. töltésére alkalmas. Az AISI 316L / nagy pontosságú kerámia forgódugattyús szivattyúkhoz szervomotorokat alkalmaztunk. Ezen kívül a szemcsepp-töltő berendezéshez érintőképernyőt alkalmaztak a pontos és kényelmes beállítás érdekében.
 • A szemcsepp-töltő- és kupakológép olyan csomagolóberendezés, amelyet a gyógyszeriparban és az orvosi iparban használnak szemcseppek vagy más folyékony gyógyszerek kis üvegekbe vagy fiolákba való töltésére és lezárására. Ezeket a gépeket kis mennyiségű folyadék kezelésére tervezték, és jellemzően vény nélkül kapható (OTC) szemcseppek vagy vényköteles szemcseppek előállítására használják.
 • Többféle szemcsepp-töltő és kupakoló gép áll rendelkezésre, beleértve a félautomata és teljesen automata gépeket is. A félautomata gépeknél jellemzően egy kezelőre van szükség a palackok és fiolák be- és kirakodásához, míg a teljesen automata gépek emberi beavatkozás nélkül képesek kezelni a teljes töltési és kupakolási folyamatot.
 • A töltési folyamat jellemzően perisztaltikus pumpa vagy dugattyús pumpa használatát foglalja magában, hogy a szemcseppek pontos mennyiségét adagolják a tartályba. A lezárási folyamat során kupakot helyeznek a palackra vagy fiolára, és rögzítik a helyére préselési vagy csavaros mechanizmussal.
 • A szemcsepp-töltő- és kupakológépeket számos helyen használják, beleértve a gyógyszerészeti és biotechnológiai cégeket, kórházakat és kutatólaboratóriumokat. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak, hogy biztosítsák a szemcseppek pontos és következetes feltöltését és lezárását.
Videó megtekintése

Illóolaj töltő és lezáró gép

 • Az automatikus illóolaj-töltő berendezéseket magas automatizálással, széles körű alkalmazási lehetőséggel és nagy stabilitással jellemezték. A palack adagolása, töltése és lezárása teljesen automatikusan történik. Ez az illóolaj-betöltő automata érzékelő készülékkel van felszerelve, amely ellenőrzi a palackok meglétét. A GMP szabványoknak megfelelően gyártják.
 • Az illóolaj-töltő és -záró gép olyan csomagolóberendezés, amelyet kifejezetten illóolajos tartályok töltésére és lezárására terveztek. Ezek a gépek általában különféle töltési és lezárási technológiát alkalmaznak, beleértve a gravitációs töltést, a térfogati töltést és a perisztaltikus töltést, hogy biztosítsák a tartályok pontos és következetes feltöltését.
 • A gép fedőrésze általában egy különálló egység, amelyet kupak vagy záróelem felhelyezésére és rögzítésére használnak a megtöltött tartályokra. Egyes illóolaj-töltő- és kupakológépek további funkciókat is tartalmazhatnak, például címkézési vagy kódolási lehetőségeket, amelyek elősegítik a termék azonosítását és nyomon követhetőségét.
 • Ezeket a gépeket általában a kozmetikai, illatszer- és élelmiszeriparban, valamint a gyógyszer- és vegyiparban használják termékek széles körének csomagolására és címkézésére. Különböző formájú és méretű palackok, üvegek, tubusok és egyéb tartályok töltésére és kupakjaira használhatók, és jellemzően nagy volumenű gyártási környezetekhez tervezték őket.

A monoblokkos töltő- és kupakológép egy olyan csomagológép, amely egyetlen egységben egyesíti a töltés és a kupak funkcióit. Ezeket a gépeket úgy tervezték, hogy megtöltsék a tartályokat egy termékkel, majd lezárják a tartályt kupakkal vagy zárókupakkal egyetlen folyamatos folyamatban. Általában nagy volumenű gyártási környezetekben használják őket, ahol fontos a sebesség és a hatékonyság.

Számos különböző típusú monoblokkos töltő- és kupakológép áll rendelkezésre, amelyek eltérőek lehetnek a kezelhető termék típusától, a megtölthető tartály típusától és a működésük sebességétől függően. Egyes monoblokkos töltő- és kupakológépeket többféle termék és tartály kezelésére terveztek, míg mások egy bizonyos típusú termékre vagy tartályra specializálódtak.

A monoblokkos töltő- és kupakológépek egyik fő előnye, hogy képesek gyorsan és pontosan megtölteni és lezárni a tartályokat. Ezek a gépek jellemzően állítható töltőfúvókákkal vannak felszerelve, amelyek segítségével szabályozható a csomagolt termék áramlási sebessége és töltési térfogata. Felszerelhetők érzékelőkkel és minőségellenőrző rendszerekkel is, amelyek biztosítják a termék megfelelő feltöltését és lezárását.

A töltésen és kupakoláson kívül a monoblokkos töltő- és kupakológépek egyéb jellemzőkkel is felszerelhetők a csomagolási folyamat hatékonyságának és eredményességének javítása érdekében. Ezek a következők lehetnek:

 • Automatikus címkézés: Egyes monoblokkos töltő- és kupakológépek címkézőrendszerekkel vannak felszerelve, amelyek automatikusan címkézhetnek a töltendő és lezárt tartályokra.
 • Konténerkezelés: Sok monoblokkos töltő- és kupakológépet úgy terveztek, hogy különféle méretű és formájú tartályokat kezeljen, állítható vezetőket vagy szerszámokat használva a különböző tartályok elhelyezéséhez.
 • Biztonsági jellemzők: A legtöbb monoblokkos töltő- és fedőgép biztonsági védőelemekkel és reteszekkel van felszerelve, hogy megvédje a kezelőt a mozgó alkatrészektől és az esetleges balesetektől.
 • Minőségellenőrzés: Egyes monoblokkos töltő- és kupakológépek érzékelőkkel és minőségellenőrző rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a termék megfelelő feltöltését és lezárását.

A monoblokkos töltő- és kupakológépeket széles körben használják számos iparágban, beleértve az élelmiszer- és italgyártást, a gyógyszergyártást és a vegyianyag-gyártást. Segíthetnek a csomagolási folyamat hatékonyságának és pontosságának javításában, valamint csökkenthetik a szennyeződés vagy a termékvesztés kockázatát.

A monoblokk töltő- és kupakológép kiválasztásakor fontos figyelembe venni a csomagolt termék típusát és térfogatát, valamint a felhasznált tartályok méretét és alakját. További figyelembe veendő tényezők közé tartozik a gép sebessége és hatékonysága, tartóssága és megbízhatósága, valamint az esetlegesen szükséges kiegészítő szolgáltatások, például az automatikus címkézés vagy a minőségellenőrző rendszerek.

Fontos továbbá, hogy gondosan értékelje a monoblokk töltő- és kupakológép szállítóját és gyártóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gép megfelel az ipari szabványoknak és kiváló minőségű. Célszerű referenciákat és esettanulmányokat kérni a szállítótól, és lehetőség szerint felkeresni a telephelyüket, hogy megnézzék a gép működését.

A monoblokk töltő- és kupakológép kiválasztása és felszerelése után fontos betartani a gyártó üzemeltetési és karbantartási utasításait. Ez magában foglalhatja a gép rendszeres tisztítását és karbantartását, valamint a biztonsági irányelvek betartását, hogy megvédje a kezelőt az esetleges balesetektől.

Összefoglalva, a monoblokkos töltő- és kupakológép értékes eszköz minden olyan vállalat számára, amelynek nagy mennyiségű terméket kell gyorsan és pontosan csomagolnia. A csomagolt termék típusának, a felhasznált tartályok méretének és alakjának, valamint a gép jellemzőinek és képességeinek gondos mérlegelésével lehetőség nyílik a cég egyedi igényeinek megfelelő monoblokk töltő- és kupakológép kiválasztására. Megfelelő üzemeltetéssel és karbantartással a monoblokkos töltő- és kupakológép számos előnnyel jár, beleértve a nagyobb hatékonyságot és pontosságot a csomagolási folyamatban, csökkenti a szennyeződések vagy a termékvesztés kockázatát, és javítja a termelékenységet.

Fontos, hogy alaposan értékelje a monoblokk töltő- és kupakológép szállítóját és gyártóját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gép megfelel az ipari szabványoknak és kiváló minőségű. Szintén fontos betartani a gyártó üzemeltetési és karbantartási utasításait, beleértve a gép rendszeres tisztítását és karbantartását, valamint a biztonsági irányelvek betartását a kezelő védelme érdekében.

Ezen megfontolások mellett fontos figyelembe venni a monoblokk töltő- és kupakológép összköltségét, beleértve a kezdeti vételárat és a folyamatos karbantartási vagy javítási költségeket. Érdemes lehet beruházni egy jobb minőségű, hosszabb élettartamú és kevesebb javítást igénylő gépbe, mert ezzel végső soron hosszú távon pénzt takaríthatunk meg.

Összességében a monoblokkos töltő- és kupakológép értékes eszköz lehet minden olyan vállalat számára, amelynek nagy mennyiségű terméket kell gyorsan és pontosan csomagolnia. A vállalat speciális igényeinek gondos felmérésével és az ezeknek az igényeknek megfelelő gép kiválasztásával javítható a csomagolási folyamat hatékonysága és eredményessége, valamint növelhető az általános termelékenység.